Elke Van Herck staat bekend om haar eigen stijl

ONZE AANPAK

Een stijl die ontwikkelt is doorheen de jaren en een link creëert met de natuur

We zijn bekend geworden om de organische stijl die je doorheen onze juwelen kan zien. Geïnspireerd op bloemen, bladeren, takken en alles wat te maken heeft met de natuur om ons heen. Juwelen worden met liefde op maat gemaakt, maar kopiëren van andere stijlen doen we nooit.

"Niet alle goudsmeden kunnen overal goed in zijn. Wij geloven namelijk 100% in specialisatie."

"We hebben voor onze juwelen een richting en een stijl gekozen die we graag en met veel passie ontwerpen. Kom je specifiek voor onze unieke ontwerpen? Super fijn! Kom je voor een strak afgelijnd model? Dan is een andere goudsmid of ontwerper misschien beter geschikt en dat is ook helemaal oké.”

Welke stappen doorloop je?

Je boekt een afspraak via onze website

Je maakt via de website een afspraak voor een verlovingsring, trouwring of een ring die je op maat wil laten maken. Een afspraak vastleggen kan hier. Je kan een datum naar wens kiezen en afhankelijk van de dag, verschilt de locatie. Op dinsdag en donderdag, zijn we beschikbaar in het atelier in Berlaar. Op vrijdag of zaterdag kan je terecht in het atelier in Herentals.

Je komt langs in één van onze ateliers

Koen ontvangt je graag in Berlaar of Herentals, naargelang de dag die je kiest. Hij geeft je advies waar nodig en je krijgt een zicht op alle mogelijkheden. De afspraak is vrijblijvend en duurt gemiddeld een uur. We nemen graag onze tijd om jou zo goed mogelijk verder te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Je bespreekt je ontwerp en reserveert je bestelling

Als er een keuze wordt gemaakt, en je wil de bestelling plaatsen, dan wordt er een voorschot van 40% gevraagd. Bij de betaling van het voorschot, ga je ook akkoord met de algemene voorwaarden. Zo kunnen we je bestelling reserveren en vastleggen. Na betaling, gaan we meteen voor jou aan de slag, zodat je binnen de 4 tot 6 weken je prachtige juweel kan verwachten. Je krijgt een sms of e-mail wanneer je bestelling compleet is. That’s it! 

Ben je fan van onze handgemaakte, one-of-a-kind en organische juwelen?

Bekijk dan zeker de collectie om inspiratie op te doen voor jouw ontwerp op maat. Je mag tijdens een afspraak altijd voorbeelden meenemen die je op de website terugvindt!

Zijn we een match?

We willen zeker zijn dat we een match zijn voor jouw wensen. Vooraleer je een afspraak maakt, kijk gerust even rond op onze website om te bekijken of onze specifieke stijl overeenkomt met wat je in gedachten hebt. Wanneer kan je bijvoorbeeld best bij een andere ontwerper aankloppen:

x Juwelen met moedermelk
x Minimalistische & abstracte juwelen
x Ontwerpen namaken (van andere ontwerpers)

Handgemaakt & lokaal, en dit blijft zo.

Wij zijn trots op onze handgemaakte juwelen. Alle ontwerpen komen voort uit de creativiteit van Elke zelf. Alle juwelen worden ook hier in haar eigen atelier in Berlaar gemaakt voor jou.

Creatief en geïnspireerd door de natuur

Elke is bekend voor haar specifieke stijl. Geïnspireerd door de natuur met veel invloed van bloemen,
bladeren en edelstenen.

Persoonlijke & warme service

Wij vinden onze klantenservice zeer belangrijk, jij als klanten zijn onze prioriteit. We staan voor een warme, persoonlijke en eerlijk aanpak. En dit horen wij ook van onze klanten.