Elke Van Herck & haar team

OVER ONS

Ons verhaal.

In 2010 ben ik begonnen in een huurpandje in het hartje van Herentals. Het was een sprong in het diepe, maar ik sprong wel met heel veel enthousiasme, en een bom aan creativiteit. In 2012 mocht ik mijn winkel een succes noemen, en kreeg ik nood aan extra hulp. Die hulp kwam van mijn man Koen, die sindsdien voltijds mee in de zaak werkt. Koen was (en is) de redder in nood, thuis op alle vlakken in dit bedrijfje. Het mee vervaardigen van de ontwerpen – polijsten kan hij als de beste – de administratieve tak en de verkoop neemt hij op zich.

In 2014 werd het pand volledig verbouwd. Onze collectie trouwringen werd uitgewerkt en we spitsten ons ook meer toe op de trouwmarkt.

Al heel snel besloten we om op afspraak te gaan werken. Het is heel fijn mensen persoonlijk te benaderen en te helpen in hun zoektocht naar de meest belangrijke juwelen in hun leven! Het is een hele eer dat mensen soms kilometers rijden, speciaal om mijn ontwerpen te kunnen bekijken.

In het gekke jaar 2020, toen we dachten dat het coronavirus ons in zijn greep ging houden, werd er een nieuw idee geboren: we besloten om ook vanuit ons thuisatelier in Berlaar te gaan werken.

Een beslissing waar we nog geen moment spijt van hebben gehad en waar we de toekomst in alle vertrouwen tegemoet zien.

Handgemaakt & lokaal

Uniek en geïnspireerd door de natuur

Persoonlijke & warme service

One-of-a-kind juwelen, geïnspireerd op de natuur.

Elke Van Herck is bekend om zijn unieke stukken. Mensen komen van ver om een specifiek ontwerp te laten uitwerken. Je bent dus altijd welkom om bij ons langs te komen, maar bekijk zeker onze one-of-a-kind collectie ook eens.